Een vreemde gewaarwording

Wxc3 t een bak:

Hennepbakken

Rara, wat zou dit zijn?
“““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““

Hallo, hallo!

Dit vind ik echt eng, zit te bibberen en wil het even delen hier:
Sinds vanochtend 10 uur staan hier schuin tegenover diverse politiebusjes, scooters; kortom een hele kolonne aan, en van politieactiviteit ‘voor onze neus’.

In 1e instantie waren het maar 2 agenten, die daar om het huis heen aan het ‘snuffelen’ waren; en aan ons kwamen vragen of wij hen hadden gebeld (ivm een auto die daar verdwenen zou zijn, of zoiets; wij begrepen het niet).

Al uren zijn ze nu bezig. Hebben de bewoners van hun bed gelicht. Sneu, 2 jonge jongens (ong. begin twintig, schat ik).

En inmiddels (13.00 uur) is er een hele grote vrachtwagen bijgekomen. Nog meer ‘werk aan de hennepwinkel’.

Politie

Tja, er bleek zich in dat huis een hennepkwekerij te bevinden.
Hxc3xa8, hxc3xa8, nu ik even heb kunnen schrijven kan ik er wel om lachen. Gek hxc3xa8, dat ik er zo de zenuwen van krijg? (diepe zucht).

Zojuist kwam er weer een agent om aan Karel te vragen of wij nooit iets hadden gemerkt.
Laat het nu de enige buur zijn waar wij nooit last van hebben!!

Die jongen waarvan wij dachten dat hij er alleen woonde, zei ons altijd vriendelijk gedag. Ik geloof 2 jaar geleden, betrok hij die koopwoning met een vriendin. Wij hebben ze ter verwelkoming nog een kistje van onze pruimen gebracht. “En nu zijn (in dit geval dus) de pruimen gaar”. 😉

We wisten wel dat het al heel lang uit was met zijn vriendin. En zagen soms diverse ‘stoere jongens’ met hem in en uit lopen. Ook had hij sinds een aantal maanden alles met rolluiken ‘vergrendeld’, t/m de voordeur toe.

Idioot eigenlijk, van onze andere zgn. sjieke buren (in van die dure, grote huizen) hebben we best veel overlast.

We schrikken ons nu rot, over hoeveel spullen ze uit het pand aan het verwijderen zijn. Niet te geloven. De ramen bleken van binnen dichtgetimmerd te zijn. Tjxc3xa9, een hoeveelheid aan installaties die nu naar beneden wordt gemikt, en gesjouwd.
We weten niet wat we zien, echt waar.
Dat hadden we nxc3xb3xc3xb3it gedacht.

p.s. en hoe vinden jullie dat vogelhuisje? (zie foto bovenaan)
Nu echt een aanfluiting, toch?
Haha, Koekoek!

Hennepafvoer
Ze hebben er wel lol in.

Hier nog een paar actiefoto’s:
Hennepburen
Interview buren.

Hennephandje
En als afsluiter: ‘handje contantje’ :-).

 

Advertenties

17 gedachten over “Een vreemde gewaarwording

 1. Moet een gevoelige film zijn geweest *knuf*. Goed dat het je inzichten heeft verschaft, maar toch moeilijk te accepteren hea. Maar lieve Mies, niemand is één en al haat. Niemand is compleet verhard. Ze moeten je liefde gevoeld hebben. Misschien wisten ze niet wat ze ermee moesten. Maar ondanks de pijn die ze je bezorgd hebben, hebben ze het vast nooit zo bedoeld. Ik probeer nu niks van hun kant goed te maken, ik probeer je alleen duidelijk te maken dat er om je gegeven is. Alleen niet op de juiste manier en niet in goede mate. Maar je bent waardevol, Mies. Vroeger, maar ook nu. En dat is makkelijker gezegd door mij dan geloofd door jou. Maar je wordt altijd geliefd. Daar iemand, ergens.

  Liefs,
  Nina

 2. Zelf heb ik dat ook soms ervaren , zoals met sommige films of sommige situaties die je raken … en je dan in een stuk herinnering brengen … Je schrijven raakt me .. omdat het heel her-kenbaar is voor mij …van hoe ik het vroeger ervaarde in mijn familie en ook omtrend de liefde die jij kent binnenin en wil delen , maar voor de ander niet herkenbaar is … Het enige wat ik hierop , hierbij voel lieve mies is dat je een kind bent van GOD , een van de zeldzame … maar ik her-ken je in … waarschijnlijk en ik ben er eigenlijk zeker van , maar jij hebt een licht-hart … de meeste mensen op aarde dragen wit / zwart in hun hart … dualiteit , enkelingen dragen grotendeels wit in hun hart … de dragers van licht … Ik weet dat je niet van spiritualiteit meer wil weten , maar dit is het ook niet mijn inziens … en ik kan niet anders dan delen met je , van wat ik voel en her-ken , innerlijk weet door leringen … in mezelf … mijn weg die ik liep en de tekenen ter herkenning … Het is een zware weg die we hebben af te leggen … maar ergens ook een heel mooie … ik weet , GOD weet dat jij deze missie zal voltooien … Je mag voelen , wat je voeld … het voelen zal je telkens een stapje dichter bij het zelf terug brengen … tot jij weer die vol-ledigheid van GOD ’s liefde , zoals jij die kent … volledig zal hebben terug geintegreerd … dat is ook een beetje de weg … zijn liefde d.m.jouw mooie zijn , eerst deeltelijks vergeten en door opvoeding en alle gevolgen kom je in die strijd … maar je zal ook terug thuis komen … Op de moment beetje krap in tijd , maar wou toch reeds passeren en delen … ik heb je lief , lieve mooie mies ((..)) knufffffffffff en nog een mooie dag …

 3. Mooie veelzeggende afbeelding ook er weer bij … Jij hebt de kracht die verbindingen , ketens te doorbreken … met zijn liefde x die jij en je vriend zijn

 4. Ben hier nog es were hihi … was niet tevree .. wou ik nog even delen … volgens mij draagt iedereen deze liefde wel diep in zich … echter de materie ging overheersen doorheen de eeuwen … tot .. die ommekeer wat is bezig , m.i. dan … liefssssssss x

 5. @ Lieve Mya,
  Bedankt voor al je fijne reakties! Hierbij ga ik er even verder op in (als je het niet erg vind? 😉

  :Iedereen heeft het zaad van de Liefde van God meegekregen. Iedereen is dus in pricipe ‘een Kind van God’.
  Het is net als in de vergelijking van Jezus : een deel (van het zaad) valt niet in goede aarde, en komt niet op. (‘valt op de rotsen’, staat er).
  Een deel wordt verstikt door het onkruid, en een deel komt op en draagt vrucht.
  Het zaad dat opkomt mag zichzelf niet op de borst kloppen. Want het heeft zichzelf niet gemaakt, en kan zichzelf ook niet tot wasdom brengen.
  Een van de belangrijkste levenslessen is, dat alles wat wij zijn of kunnen, alleen maar dankzij God is.
  Zelfs de Liefde is niet ons eigendom, het is een gave die van God afkomstig is.
  Zodra wij de Liefde claimen als ons eigen maaksel, is het al geen Liefde meer, doch eigenliefde geworden. (eigenliefde = ego, en we zijn hier juist, om ons ego te verliezen)

  Op zich wijs ik spiritualiteit natuurlijk niet af.
  Ik bedoelde elke vorm van spiritisme, bv. occultisme, hekserij, e.d.

 6. Lieve mies
  wat een nare belevenis om dan weer de pijn van toen in te moeten zien
  de tekort komingen van je ouders liefde met haat teruggeven
  het is niet eens meer geven maar mensonterend
  het zal een heel gevoelige film zijn geweest en ik vind het dapper dat je er naar hebt kunnen kijken
  maar aan de ene kant jammer dat je nu weer verdriet moet verwerken
  maar aan de andere kant het inzicht hebt gekregen dat het niet jouw schuld was maar de schuld van hen zij gaven jouw geen liefde
  terwijl jij zo je best deed

  al die jaren heb je je letterlijk een slag in de ronde moeten werken
  voor hen nooit een liefkozing of een lief woord

  nu weet je dat het niet aan jouw heeft gelegen
  en ergens moet dat wel een goed gevoel geven denk ik
  maar ook zo pijnlijk
  want elk kind wil zo graag de liefde en respect van de ouders

  en hoelang we dan ook zoeken helaas werd het jou
  niet gegeven

  ik hoop dat dit je niet teveel triggerd
  en dat je het een plekje kunt geven
  het zal zeker pijn doen
  en wens zo voor je
  dat die pijn minder zal worden

  weet dat ik aan je denk
  en dat zeker blijf doen

  lieve mies ik wens je heel veel sterkte
  en alle liefs van mij
  een heel warme knuffel van mij
  karin

 7. Dat lijkt me echt vreemd om mee te maken! Zul je altijd zien dat het net de buren zijn waar je nooit last van hebt. Wat gebeurt er nu eigenlijk met die jongen? Moet-ie een boete betalen, gevangenisstraf of zijn huis uit? Ik heb geen idee wat de procedure is bij hennepkwekerijen.

  Liefs,
  Nina

 8. @ Ja Nina, goeie vraag!
  Dat zouden wij ook wel eens willen weten.
  Volgens ons is hij erin geluisd door grotere criminelen.
  Dit vermoeden heeft Karel ook aan de politie verteld.

  Ik heb ook geen idee wat er nu met het huis gaat gebeuren.
  Bedankt voor je reaktie,
  en veel liefs ❤

 9. Ha die Mies,

  Ik kan me voorstellen, dat je enorm geschrokken bent. Nog wel de buurman waar je geen last van had. Hihi, logisch achteraf. Hij had wel wat anders te doen.

  Dit doet mij denken aan de begintijd met mijn man. Hij werkte bij de NUON en werd altijd opgeroepen bij het vinden van hennepplantages. De politie haalde altijd alles uit het huis, nadat mijn man alle apparatuur etc. had gecontroleerd, want meestal is er ook nog sprake van illegaal aftappen van stroom. Hij moest dan een berekening maken, zodat ze voor jaren kunnen kijken wat er illegaal is afgetapt. Ook dat komt voor rekening van diegene.
  In die tijd ging ik graag in het weekend of ’s avonds met hem mee op storingsdienst. Goed, meestal was het niet veel soeps, gewoon leuk. Maar hij zei altijd tegen me, als jij meegaat gebeurt er altijd wat. Nou dat kun je wel stellen. Ik heb heel wat gezien en daarin meegemaakt. (ook andere dingen dan dit hoor) Ze hebben er inderdaad lol in om dat soort dingen op te ruimen. Je weet niet half wat je daar allemaal tegenkomt.
  Maar STINKEN in zo’n pand. Heel erg. 1 hennepplantje is niets, maar wel zo velen bij elkaar. Echt je meurt het pand uit.

  Leuk hoor, al die foto’s. Ja, je zat op de eerste rang, hxc3xa8.

  Liefs
  Anja

 10. Sjonge jonge wat een sensatie bij jullie in de straat! Kan me voorstellen dat je in eerste instantie even bang was. Gek idee toch wel een hennepkwekerij pal tegenover je eigen huis… Nu is het maar weer afwachten wat voor mensen er komen te wonen. Hopelijk mensen waar je weer geen last van zult hebben…!

  Knufff
  Ikke

 11. pff mies kan me voorstellen dat je geschrokken bent van het tumult in je straat als er ineens allemaal politie staat toen ik het eerste stukje
  las dacht ik inderdaad al aan een henepkwekerij
  dit gebeurd hier ook erg veel in de omgeving
  en regelmatig wordt er dan wat opgerold zoals bij jullie buurman ook gebeurd is dan lezen we er weer wat over
  ik zou er ook de bibbers van krijgen

  helemaal als ze je ook nog vragen gaan stellen
  meestal is er inderdaad niks te merken aan de buitenkant
  en ziet het er allemaal normaal uit
  een tip houd wel je energie rekening in de gaten
  hij kan illegaal hebben afgetapt
  dat je niet ineens meer moet gaan betalen wat op enorme kosten gaat uitlopen
  dan kun je dit als bewijs aanleveren
  sommigen zijn zo slim om dat inderdaad illegaal te doen

  wat betreft de vogelhuisjes
  ze zijn wel hip (hi hi )

  schijnt helemaal in te zijn chroom nu dus wie weet
  nee dat zou veel te heet zijn voor die arme diertjes

  hopelijk ben je weer wat bijgekomen van je avontuur
  en kun je er inderdaad weer een beetje om lachen
  en om slapen als dat je lukt

  dat het je niet teveel bezig houd
  je maakt zo wel wat mee in je buurt
  al zoveel jaren het mag ook niet mee zitten

  ik wens jullie sterkte
  en denk aan jullie
  alle liefs en knuf van mij
  karin

 12. Ach schrik hier niet zo van,is hier namelijk vrij
  vaak gebeurt…
  Tenminste wat leven in de straat moet je maar denken..
  ( neehoor) een van de redenen dat ik hier wegwil, ik
  heb zo’n behoefte om rustiger te wonen, zoon ook, die kan er ook niet meer tegen…

  Er gaan hier een aantal woonwijken tegen de vlakte en al
  het gajes is hier komen wonen, dus zo sinds een jaar of
  5 is het hier echt vreselijk achteruit gegaan..
  Zo ook dus van die hennep-toestanden, en dat op een flat
  he, gewoon helemaal vol, er moest hier toen zo’n container komen ,ze zijn een hele dag bezig geweest…moet je nagaan…

  Dus schrikken? Nee niet meer, irriteren…JAAAA!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s